AnsPhotography_2022_business_CindyCollier__Z2A1745.jpg

Hi ! 

Op algemeen verzoek van jullie zijn de deuren van de BoekhoudClub weer geopend.

De BoekhoudClub is een membership voor ondernemers die zélf hun boekhouding willen doen en daarbij een deftig woordje uitleg in mensentaal van een boekhouder kunnen gebruiken.

Waarom de BoekhoudClub?

Als (online) accountant begeleid ik ondernemers die hun volledige boekhouding uitbesteden, zodat ze zich op hun core business kunnen focussen. Dit brengt uiteraard een vaste boekhoud-kostprijs met zich mee.

Ik kreeg echter heel vaak ook aanvragen van ondernemers in bijberoep of met een kleiner budget die graag een deel van de boekhoudtaken zelf in handen namen en enkel het complexere deel willen uitbesteden. Omdat voor mij als accountant dit soort van samenwerkingen resulteert in het feit dat ik evengoed de zelf gevoerde boekhouding helemaal moest nakijken om daarna de belastingen te berekenen, kwam de uiteindelijke kostprijs voor deze ondernemers niet zo heel voordelig uit tegenover het helemaal uitbesteden.

Om ondernemers die zelf hun boekhouding willen doen, toch een alternatief te bieden, bundelde ik mijn kennis die ik deel met ondernemers in een online platform waar verschillende thema's zoals belastingen, sociaal statuut, btw ,.... apart aan bod komen in uitgeschreven lessen en videolessen.

Hierdoor kan de ondernemer die zelf zijn of haar boekhouding wil doen, toch ergens de nodige antwoorden vinden op vragen over de boekhouding. Bovendien las ik elke maand een vragenuurtje in waarbij ik vooraf ingestuurde vragen door de leden beantwoord. Al deze vragenuurtjes zijn ook te herbekijken in het online platform zodat er een grote databank aan informatie helemaal ter beschikking is van de leden van de BoekhoudClub.

Het systeem is simpel: Je betaalt 1 bedrag per jaar en hebt hierdoor 12 maanden toegang tot de BoekhoudClub.

Je hebt daardoor 12 vragenuurtjes ter beschikking , masterclasses en ik leg ook uit hoe je met de boekhoudapp Accountable zelf je boekhouding kan voeren.

 

Scherm­afbeelding 2022-11-08 om 08.11.01.png

Aan de slag?

Een jaarlijks memberschip tot de BoekhoudClub kost je 365 euro (inclusief btw).


Voor 1 euro per dag heb jij dus vanaf vandaag alle kennis in huis om zelf je boekhouding te doen.

Hoe werkt dat?

Je krijgt toegang tot de leeromgeving.

Deze is zowel beschikbaar op computer als op een app op je smartphone of tablet. Zo kan je dus eigenlijk overal waar je maar wil de inhoud van de BoekhoudClub raadplegen.

Elke maand heb je de mogelijkheid om vragen in te sturen waar je zelf niet aan uitgeraakt met de informatie uit de leeromgeving. Deze vragen worden dan in een maandelijks vragenuurtje behandeld.

Alle vragenuurtjes zijn ook achteraf te bekijken.

Jij voert zelf je boekhouding in de tool Accountable (of een eigen systeem). Deze licentiekost zit niet inbegrepen in het membership en moet je dus wel zelf nog apart betalen.