top of page

Hier heb je een boekhouder aan je zijde voor één euro per dag

AnsPhotography_2022_business_CindyCollier__Z2A1745.jpg

Hi ! 

Fijn dat je meer wil weten over de BoekhoudClub.

De BoekhoudClub is een membership voor ondernemers die zélf hun boekhouding willen doen en daarbij een deftig woordje uitleg in mensentaal van een boekhouder kunnen gebruiken.

Het is niet alleen een boekhoudsoftware of een boekhoudcursus maar echt een plaats waar jij met je vragen terecht kan.

Klinkt boekhouden als iets ingewikkeld voor jou?

Ben je een eigen zaak gestart maar heb je geen flauw idee hoe je nu aan je boekhouding moet beginnen?

Doe je zelf je boekhouding omdat je geen budget hebt om een boekhouder in te schakelen?

De BoekhoudClub 
laat je twijfels en zorgen smelten als sneeuw voor de zon.

Waarom de BoekhoudClub?

Als (online) accountant begeleid ik ondernemers die hun volledige boekhouding uitbesteden, zodat ze zich op hun core business kunnen focussen. Dit brengt uiteraard een vaste boekhoud-kostprijs met zich mee.

Ik kreeg echter heel vaak ook aanvragen van ondernemers in bijberoep of met een kleiner budget die graag een deel van de boekhoudtaken zelf in handen namen en enkel het complexere deel willen uitbesteden. Omdat voor mij als accountant dit soort van samenwerkingen resulteert in het feit dat ik evengoed de zelf gevoerde boekhouding helemaal moest nakijken om daarna de belastingen te berekenen, kwam de uiteindelijke kostprijs voor deze ondernemers niet zo heel voordelig uit tegenover het helemaal uitbesteden.

Ondernemers in bijberoep of ondernemers die zelf hun boekhouding willen doen geraken dus moeilijk nog aan een boekhouder en daar wil ik iets aan veranderen.

Om ondernemers die zelf hun boekhouding willen doen, toch een alternatief te bieden, bundelde ik mijn kennis die ik deel met ondernemers in een online platform waar verschillende thema's zoals belastingen, sociaal statuut, btw ,.... apart aan bod komen in uitgeschreven lessen en videolessen.

Hierdoor kan de ondernemer die zelf zijn of haar boekhouding wil doen, toch ergens de nodige antwoorden vinden op vragen over de boekhouding. Bovendien las ik elke maand een vragenuurtje in waarbij ik vooraf ingestuurde vragen door de leden beantwoord. Al deze vragenuurtjes zijn ook te herbekijken in het online platform zodat er een grote databank aan informatie helemaal ter beschikking is van de leden van de BoekhoudClub.

Het systeem is simpel: Je betaalt 1 bedrag per jaar (of in termijnen) en hebt hierdoor 12 maanden toegang tot de BoekhoudClub.

Je hebt daardoor 12 vragenuurtjes ter beschikking , masterclasses en ik leg ook uit hoe je met de boekhoudapp  Dexxter zelf je boekhouding kan voeren.

Bovendien kan je als lid van de BoekhoudClub ook 1-op1 advies inroepen via een rent-my-brain call. Deze betalende extra call kan dan dienen om een complexere vraag die je niet in de vragenuurtjes kwijt kan of wil persoonlijk voor jou te behandelen. 

 

Scherm­afbeelding 2023-02-22 om 15.22.16.png

Aan de slag?

Een jaarlijks memberschip tot de BoekhoudClub kost je 365 euro (inclusief btw).


Voor 1 euro* per dag heb jij dus vanaf vandaag alle kennis in huis om zelf je boekhouding te doen.
* bij jaarlijkse betalin
g
 - je kan ook in schijven betalen

Hoe werkt dat?

Je krijgt toegang tot de leeromgeving. Hierin staan per thema videolessen en handige uitlegpagina's.

Deze leeromgeving is zowel beschikbaar op computer als op een app op je smartphone of tablet. Zo kan je dus eigenlijk overal waar je maar wil de inhoud van de BoekhoudClub raadplegen.

Elke maand heb je de mogelijkheid om vragen in te sturen waar je zelf niet aan uitgeraakt met de informatie uit de leeromgeving. Deze vragen worden dan in een maandelijks vragenuurtje behandeld.

Alle vragenuurtjes zijn ook achteraf te bekijken.

Jij voert zelf je boekhouding in de  tool Dexxter. Deze licentiekost (180 euro per jaar)  zit niet inbegrepen in het membership en moet je dus wel zelf nog apart betalen. 

Welke abonnementen neem ik zelf nog?

Jij voert zelf je boekhouding in de tool  Dexxter . Deze licentiekost (180 euro per jaar) zit niet inbegrepen in het membership en moet je dus wel zelf nog apart betalen. 

Om je een idee te geven van wat zo een tool voor jou kost verwijs ik je graag naar de website van deze partner zodat je meteen de geschikte licentie voor jouw onderneming qua prijssetting kan zien:

Welke thema's komen aan bod?

In de BoekhoudClub deel ik alle kennis met je die ik aan ondernemers de afgelopen jaren in mijn persoonlijke begeleiding ook heb gegeven. Zo zijn er modules over:

  • starten als zelfstandige

  • jouw administratie 

  • sociaal statuut

  • btw

  • belastingen 

  • boekhoudtools

Dus....
waar wacht je nog op?

Kom je ook bij dit toffe clubje?

Een jaarlijks memberschip heb je al voor minder dan 1 koffie per dag.


Voor 1 euro per dag heb jij dus vanaf vandaag alle kennis in huis om zelf je boekhouding te doen.

bottom of page