top of page

Aan de slag met OkiOki

OkiOki is de tool die jou helpt om jouw boekhouding compleet aan te leveren.

De video hierboven bevat een opname van de demo die ik samen met Erik van OkiOki voor jullie heb gegeven. Je kan deze op elk moment nog even herbekijken en zo je OkiOki kennis even opfrissen.

Tips & Tricks

Hoe kan ik een document met meerdere pagina's aanleveren? Je neemt een foto van alle pagina's apart en kiest vervolgens voor de gele knop 'splitsen en groeperen'. Hierna kan je bepaalde pagina's gaan samenvoegen. Dit is bijvoorbeeld heel belangrijk als je je uitgavenstaat van je master of visa kaart nog op papier krijgt. De foto mag niet verschillende pagina's naast elkaar bevatten want dat verhinderd de leesbaarheid voor OkiOki.

Wat gebeurt er als ik bij een uitgave het bijhorende document niet kan bezorgen? Stel dat je een restaurantticket kwijt bent. Je kan dan vanuit de transactie in jou TODO lijst makkelijk op de knop 'Geen document' klikken en vervolgens kiezen voor 'document verloren'. Weet wel dat op basis van deze selectie die uitgave niet meer mee in jouw beroepskosten kan meetellen, ook al zien we duidelijk dat het om bijvoorbeeld een restaurantticket gaat. Het is dus heel erg belangrijk om bij elke betaling ook een bonnetje of factuur te voorzien.

Waarom krijg ik nog vragen vanuit Yuki? OkiOki is de tool die jou helpt om alle documenten naar de boekhouding te bezorgen. Die boekhouding wordt in Yuki gevoerd. Voorlopig heeft OkiOki nog geen handige berichten service waarmee ik eventueel een vraagje aan je kan stellen over een betaling of een document. Daarom zal je die vragen nog vauit Yuki krijgen.

bottom of page